Senzori de precizie

Fertilizanți și amendamente

Drone inteligente

DJI AGRAR MG-1S 

 

Compania Agrigoda are drept obiectiv să revoluționeze cu adevărat domeniul agriculturii în următorii ani cu ajutorul dronelor specializate. Suntem convinși că fermierii români vor percepe oportunitatea pe care le-o oferă utilizarea dronelor și a soluțiilor asociate astfel încât, în următorii 3 – 5 ani, am putea discuta despre o rată de adopție a noii tehnologii de cel puțin 25% la nivelul marilor ferme din țară. De altfel, oportunitățile oferite în prezent de tehnologia dată ce se află  într-o fază avansată de dezvoltare demonstrează pe scară largă beneficiile ce le poate aduce în urma implimentării acestei tehnologii, începând cu drone simple ce au rolul de monitorizarea culturilor și determinarea prin analiză ulterioară a factori limitatori în faze incipiente ale acestora până la drone complexe și independente ce sunt implicate în soluționarea  problemelor identificate.

 

Agras MG-1S integrează o serie de tehnologii de ultimă oră, inclusiv noul Controlerul de zbor A3 și un sistem de detectare radar care oferă o fiabilitate suplimentară în timpul zbor. Sistemul de pulverizare și senzorul de debit asigură operații exacte. Când este folosit cu Sistemul Inteligent de Planificare a Operațiunilor MG și Platforma DJI pentru Managementul Agriculturii, un utilizator poate planifica operațiunile, gestiona zborurile în timp real și monitorizează îndeaproape a sarcinii prescrise. DJI AGRAR MG-1S este o dronă de înaltă performanță capabilă să ofere soluții complete în protecția culturilor.

Caracteristici Dronei DJI AGRAR MG-1S

  • Dotat cu controler de zbor de generația A3

Drona DJI AGRAR MG – 1S este echipată cu controlerul de zbor avansat A3, drona este la un nivel ridicat de fiabilitate. Algoritmul său a fost optimizat pentru utilizarea pe terenuri cu diferite tipuri de relief, asigurând un zbor stabil chiar dacă transortă un volum semnificativ desoluție . În plus, designul robust al modelului A3 include un sistem de compas dual. Dacă apare o eroare la un senzor, sistemul va trece automat la celălalt senzor pentru a continua zborul sigur și fiabil.

  • Sensibilitatea sporită a radarului

Trei radare de mare precizie, cu microunde, sunt plasate pe partea din față, din spate și pe fundul rezervorului de pulverizare. Radarele din față și din spate detectează terenul, permițând dronei să își ajusteze înălțimea în dependență de relieful terenului. Radarul de pe partea dorsală oferă posibilitatea de menținere unei altitudeni de înaltă precizie. Pe măsură ce radarele scanează relieful înconjurător, drona este capabilă să perceapă schimbarea terenului, să își ajusteze altitudinea menținând aceeași înălțime deasupra culturilor.

  • Pulverizare de precizie

Noul sistem permite o pulverizare mai precisă. Cu două pompe compatibile ce comandă separat perechea frontală și perechea din spate de duze. Acum sunt disponibile 3 moduri de pulverizare: pulverizare doar înainte, pulverizare doar în spate și pulverizare completă. Noul senzor de presiune și senzorul de debit monitorizează viteza de pulverizare în timp real, realizând un control dinamic al vitezei și cantității de pulverizare în timpul funcționării. Au fost folosite duze cu brațe de pulverizare extinse pentru o mai bună utilizare a fluxurilor de aer în jos. Acest sistem de pulverizare răspunde acum mai exact la comenzi, adăugând acuratețe și eficacitate operațiilor de pulverizare.

  • Sistemul inteligent de planificare și operării

Planificați și editați inteligent căile de zbor cu drona DJI AGRAR MG-1S. Când setați cantitatea de soluție pentru fiecare zonă, drona va calcula parametrii rămași pentru dvs., sporind astfel confortul. De asemenea, puteți alege între modul eficient și modul de pulverizare intensivă pentru diferite nevoi de operare.

  • Controler profesionist

Controlerul MG-1S include un ecran luminos de 5,5 inci / 1080p, care este vizibil chiar și sub lumina puternică a soarelui. Cu un sistem integrat de planificare a funcționării, utilizatorii pot folosi controlerul pentru a spori eficiența muncii. Bateria controlerului suportă un timp de lucru de până la 5 ore, permițând operațiuni în aer liber de lungă durată.

  • Platforma DJI de management al agriculturii

DJI oferă o platformă cuprinzătoare de gestionare a procesului de pulverizare împreună cu MG-1S. Folosiți platforma pentru a supraveghea statutul de zbor al fiecărei aeronave, master statutul de pulverizare și gestionați echipa de pulverizare pentru a îmbunătăți eficiența muncii. De asemenea, puteți atribui câmpuri fiecărui operator și verificați câmpurile implementate. Prin împărțirea planificării inteligente către operatori, gestionarea operațiunilor de pulverizare va fi mai eficientă și mai economică, deoarece operatorii pot evita pulverizarea repetată.

 

  • Structura mecanică optimizată

Brațul cadru al lui MG-1S este detașabil, iar viteza de aterizare este optimizată, reducând costurile potențiale de întreținere. A fost adăugat un strat rezistent la apă pentru a protejamotoarele electrice. Supapa de lichid a fost plasată pe partea pompei de livrare, iar pompa de livrare este amplasată deasupra rezervorului de pulverizare, făcând astfel barbotarea soluției, demontarea și curățarea este mai simplă.

  • Baterie inteligentă

Drona DJI AGRAR MG-1S utilizează o baterie inteligentă cu o capacitate de 12000mAh, ce poate să stea peste 22 de minute  fără încărcătură. O carcasă protectoare de înaltă rezistență și amortizoare sunt aplicate în afara bateriei, iar cablurile sunt de asemenea bine protejate pentru siguranță și fiabilitate. În plus, bateria oferă o tensiune mai stabilă, astfel fiind extinsă durata de viață.

  • Charging Hub

Un Hub de încărcare special proiectat conectează până la 6 baterii, iar fiecare încărcător inteligent de echilibrare poate conecta 2 noduri de încărcare. În total, 12 baterii pot fi conectate și încărcate în ordine, economisind astfel probleme legate de înlocuirea bateriilor pentru încărcare. Poate echilibra tensiunile fiecărei baterii în timpul încărcării, permițând o durată mai lungă de viață a bateriei.