Istorie & Strategie

Creată în anul 2013, compania Agrigoda SRL a fost fondată din ferma convingere că trebuie să mișcăm lucrurile bune înainte astăzi, când agricultura de precizie și tehnologia au devenit indispensabile. Această convingere este bazată atât pe experiența proprie (mai mult de 15 ani în domeniul agricol în Republica Moldova), cât și pe cea a partenerilor din mai multe țări, care au o practică și mai mare în acest domeniu. Astfel, am ajuns la concluzia că agricultura de precizie reprezintă progresul și viitorul pentru fermierii din România.

În această ordine de idei, ne-am propus să contribuim la dezvoltarea Agrobusiness-ului românesc, promovând produse și propunând servicii pentru dezvoltarea activității agricole astfel, încât acesta să devină cu adevărat modern și profitabil. Modelul de integrator în domeniul produselor și serviciilor agricole, pe care îl urmează compania noastră, este unul solid și eficient. Rezultatele obținute demonstrează că SC Agrigoda SRL este un partener de încredere, capabil să ofere soluții complete și competitive, la orice etapă, ce răspund nevoilor cliențiilor săi.

Compania noastră, Agrigoda SRL, susține din plin agricultura durabilă și consideră că succesul în domeniu se datorează profesionalismului, consecvenței, spiritului de inovație și managementului bine organizat al echipei.