DJI AGRAR MG-1P

DJI AGRAR MG-1P

Compania Agrigoda are drept obiectiv revoluționarea domeniului agriculturii în următorii ani cu ajutorul dronelor specializate. Suntem ferm convinși că fermierii români vor percepe avantajele, pe care le oferă utilizarea dronelor și a soluțiilor asociate, iar în următorii 3-5 ani vom discuta despre o rată de adopție  a noii tehnologii de cel puțin 25% la nivelul marilor ferme din țară. De altfel, oportunitățile oferite în prezent de tehnologia dată ce se află  într-o fază avansată de dezvoltare, demonstrează, pe scară largă, beneficiile ce le poate aduce în urma implementării acestei tehnologii, începând cu drone simple, ce au rolul de monitorizare a culturilor și determinarea, prin analiză ulterioară, a factorilor limitatori în faze incipiente ale acestora până la drone complexe și independente, ce sunt implicate în soluționarea problemelor identificate. 

129.00

DJI Phantom 4 Multispectral

Course

DJI Phantom 4 RTK Multispectral, 6 camere (RGB, B, G, R, RE, NIR) Monitorizeaza inteligent culturile agricole cu DJI Phantom 4 Multrispectral – drona profesionala cu un grad ridicat de precizie cu sistem integrat multispectral, construit special pentru misiunile agricole, monitorizarea mediului si multe altele.

Phantom 4 Multrispectral consolideaza procesul de captare a datelor care ofera o perspectiva asupra sanatatii culturilor si gestionarea vegetatiei. DJI a creat aceasta platforma cu aceleasi standarde performante si puternice pentru care este cunoscut, drona dispunand de un timp de zbor maxim de 27 de minute si o distanta de transmisie de pana la 7km.

Vezi dincolo de suprafata Colectia de imagini ale culturilor agricole este acum mai simpla si mai eficienta ca niciodata, cu un sistem de imagini complet stabilizat integrat care colecteaza seturi de date cuprinzatoare chiar din cutie. Acceseaza informatii colectate de o camera RGB si un set de 5 camere multispectrale (Blue, Green, Red, Red Edge și Bandă Infraroșu – toate la 2MP cu obturator global, pe un gimbal stabilizat pe 3 axe).

Senzor spectral integrat pentru rezultate exacte Senzorul spectral integrat al luminii solare din partea superioara a dronei surprinde iradierea solara, care maximizeaza precizia si consistenta colectarii datelor indiferent de momentul zilei. Cand sunt combinate cu date post-procesate, aceste informatii ajuta la obtinerea celor mai precise rezultate NDVI.

Caracteristicile Dronei DJI AGRAR MG-1P

Performanța zborului. Stabil, fiabil și fără griji

Cu opt rotoare, seria MG-1P Drones Agriculture utilizează algoritmi avansați de propulsie și control pentru a asigura siguranța zborului chiar dacă un braț sau rotor se deteriorează în timpul zborului. Sistemul de antrenare a motorului dispune de un mecanism redundant de comunicare care permite sistemului să redirecționeze semnalele de control în timpul funcționării, dacă este necesar.

Sensibilitatea sporită a radarului

Trei radare de mare precizie, cu microunde, sunt plasate pe partea din față, din spate și pe partea de jos a rezervorului de pulverizare. Radarele din față și din spate detectează terenul, permițând dronei să își ajusteze înălțimea în dependență de relieful terenului. Radarul de pe partea dorsală oferă posibilitatea de menținere a  unei altitudini de înaltă precizie. Pe măsură ce radarele scanează relieful înconjurător, drona este capabilă să perceapă schimbarea terenului, să își ajusteze altitudinea, menținând aceeași înălțime deasupra culturilor.

Pulverizare de precizie

Noul sistem permite o pulverizare mai precisă. Cu două pompe compatibile, ce operează separat, perechea frontală și perechea din spate de duze, acum sunt disponibile 3 moduri de pulverizare: pulverizare doar în față, pulverizare doar în spate și pulverizare completă. Noul senzor de presiune și senzorul de debit monitorizează viteza de pulverizare în timp real, realizând un control dinamic al vitezei și a cantității de pulverizare în timpul funcționării. Au fost folosite duze cu brațe de pulverizare extinse pentru o mai bună utilizare a fluxurilor de aer în jos. Acest sistem de pulverizare răspunde mai exact la comenzi, adăugând acuratețe și eficacitate operațiilor de pulverizare.

Precizie de poziționare cu rezistență la interferențe. MG-1P RTK

Au fost adăugate noi moduri de funcționare în aplicația MG v2.0. Modul de control multi-aeronave este ușor și intuitiv, împuternicind pe deplin utilizatorii să controleze mai multe aeronave cu o singură telecomandă. Un alt mod de operare nou este Turning Banked, care utilizează rute de zbor optimizate și mărește eficiența de lucru cu până la 20%. În afară de noile moduri, modul de funcționare a traseului A-B, modul de operare manuală și modul de funcționare manuală Plus sunt totuși disponibile pentru a permite o multitudine de opțiuni de control.

Sistemul inteligent de planificare și operare

Cu drona DJI AGRAS MG-1P puteți să planificați și să editați inteligent traseele de zbor. Când setați cantitatea de soluție pentru fiecare zonă, drona va calcula parametrii rămași pentru dvs., sporind astfel confortul. De asemenea, puteți alege între modul eficient și modul de pulverizare intensivă pentru diferite nevoi de operare.

Camera FPV Siguranță și monitorizare

Drondele seriei MG-1P sunt echipate cu camere cu unghi larg de 123° FOV care transmit transmisii clare, orientate spre față. Pentru operarea pe distanțe lungi, afișajul încorporat al telecomenzii indică informații privind evitarea obstacolelor pentru a asigura siguranța. Cu ajutorul alimentării camerei FPV, utilizatorii pot înregistra fără efort puncte A / B sau puncte de referință, mărind acuratețea și eficiența muncii.

Controler profesionist

Controlerul MG-1P include un ecran luminos de 5,5 inch / 1080p, care este vizibil chiar și în lumina puternică a soarelui. Cu un sistem integrat de planificare a funcționării, utilizatorii pot folosi controlerul pentru a spori eficiența muncii. Bateria controlerului suportă un timp de lucru de până la 5 ore, permițând operațiuni de lungă durată în aer liber.

Platforma DJI de management al agriculturii

Pachetul de soluții pentru agricultură 2.0 este o soluție completă pentru producătorii de aeronave pentru agricultori. Se compune din controlorul de zbor A3-AG 2.0 / N3-AG 2.0, unitatea de management agricol (AMU), o pompă de livrare, radare cu microunde de înaltă precizie, un controler industrial personalizat, un debitmetru și sistemele de propulsie din seria E. De asemenea, este inclusă noua platformă de management a agriculturii DJI și un modul radar de evitare a obstacolelor de mare precizie. Pachetul de soluții pentru agricultură 2.0 permite producătorilor să dezvolte platforme de zbor dedicate și personalizabile și să se adapteze diferitelor nevoi, medii și cerințe.

Structura mecanică optimizată

Brațul cadru al lui MG-1P este detașabil, iar viteza de aterizare este optimizată, reducând costurile potențiale de întreținere. A fost adăugat un strat rezistent la apă pentru a protejamotoarele electrice. Supapa de lichid a fost plasată pe partea pompei de livrare, iar pompa de livrare este amplasată deasupra rezervorului de pulverizare, făcând astfel barbotarea soluției, demontarea și curățarea este mai simplă.

Baterie inteligentă

Drona DJI AGRAR MG-1P utilizează o baterie inteligentă cu o capacitate de 12000mAh, ce poate să stea peste 22 de minute fără încărcătură. O carcasă protectoare de înaltă rezistență și amortizoare sunt aplicate în afara bateriei, iar cablurile sunt de asemenea bine protejate pentru siguranță și fiabilitate. În plus, bateria oferă o tensiune mai stabilă, astfel fiind extinsă durata de viață.