Course

DJI Phantom 4 Multispectral

Course

DJI Phantom 4 RTK Multispectral, 6 camere (RGB, B, G, R, RE, NIR) Monitorizeaza inteligent culturile agricole cu DJI Phantom 4 Multrispectral – drona profesionala cu un grad ridicat de precizie cu sistem integrat multispectral, construit special pentru misiunile agricole, monitorizarea mediului si multe altele.

Phantom 4 Multrispectral consolideaza procesul de captare a datelor care ofera o perspectiva asupra sanatatii culturilor si gestionarea vegetatiei. DJI a creat aceasta platforma cu aceleasi standarde performante si puternice pentru care este cunoscut, drona dispunand de un timp de zbor maxim de 27 de minute si o distanta de transmisie de pana la 7km.

Vezi dincolo de suprafata Colectia de imagini ale culturilor agricole este acum mai simpla si mai eficienta ca niciodata, cu un sistem de imagini complet stabilizat integrat care colecteaza seturi de date cuprinzatoare chiar din cutie. Acceseaza informatii colectate de o camera RGB si un set de 5 camere multispectrale (Blue, Green, Red, Red Edge și Bandă Infraroșu – toate la 2MP cu obturator global, pe un gimbal stabilizat pe 3 axe).

Senzor spectral integrat pentru rezultate exacte Senzorul spectral integrat al luminii solare din partea superioara a dronei surprinde iradierea solara, care maximizeaza precizia si consistenta colectarii datelor indiferent de momentul zilei. Cand sunt combinate cu date post-procesate, aceste informatii ajuta la obtinerea celor mai precise rezultate NDVI.